Aanbod lessen
 Er zijn verschillende vormen van Essentrics die bij Flow by Fleur allemaal worden aangeboden:
Essentrics regular
Een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf.
Essentrics Release & Restore
Een langzamere herstellende training is die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt. Essentrics Release & Restore vermindert pijnklachten drastisch en stimuleert het energieniveau en immuunsysteem.
Essentrics Barre
Een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Met de Essentrics Barre Workouts gebruiken we een stoel als barre. Zo kom je in diepere stretches voorla in het bekken en heup gebied.  Dit zorgt voor meer gerichte body-toning. Lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt.
Essentrics tijdens en na de Zwangerschap
In verwachting? Essentrics heeft een speciale workout voor je ontwikkeld. De Essentrics 'tijdens en na de bevalling' workout  zit boordevol informatie over hoe je veilig fit blijft tijdens je gehele zwangerschap en tips hoe om te gaan met zwangerschapsongemakken, zoals spierkrampen en moeite met lopen. De respectvolle en effectieve oefeningen houden je in conditie. Je zal  merken dat je na de bevalling eerder herstelt en sneller je oude vorm weer terugkrijgt.
Essentrics for men
Een regular Essentrics voor mannen les speciaal ontworpen voor het mannelijk lichaam.
Essentrics at Beach
Elke zomer, vanaf mei t/m september, staan de docenten van Flow by Fleur op het Zandvoortse strand om daar een regular Essentrics les te geven in de buitenlucht. Een ideale combinatie van vriendelijke beweging met alle (gezondheid) voordelen die het strand biedt.