ESSENTRICS® is een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf.

 

De verschillende Essentrics workouts

 


ESSENTRICS®

Een full body workout geschikt voor alle levels van fitness waarin kracht gecombineerd wordt met stretchen door alle 650 spieren in het lichaam te gebruiken. Deze les zal de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van je lichaam vergroten en komt ten goede aan een gezond, slank gespierd en pijnvrij lijf.

 

ESSENTRICS®  R(elease)&R(estore)

Dit is langzame herstellende en helende training die de bewegingsvrijheid en flexibiliteit van spieren en gewrichten herstelt. Het verminder pijnklachten drastisch en stimuleert de cellen om energie aanmaak te vergroten het immuunsysteem op te peppen.

 

ESSENTRICS® Barre

In deze les wordt gebruik gemaakt van de barre net als in een balletles maar dan zonder ingewikkelde pasjes en choreografieën. De barre zorgt ervoor dat je dieper stretcht doordat je het lichaam kan positioneren in efficiëntere hoeken waardoor spiergroepen zich effectiever aanspannen en ontspannen.